S*Sweet Honey´s Aramis

1 år12 veckor

10,5 veckor


2 månader

8 veckor


7 veckor

6 veckor

4,5 veckor


4 veckor


2,5 veckor


9 dagar


Om Aramis...
Redan i tidig ålder så var han mest social och det har hållt i sig. Han är först upp i knät när man sätter sig vid dem och han är först framme och hälsar på nya människor. Han är även gängets vilde som är överallt på en och samma gång. Böjer man sig ner så sitter han strax på axeln eller i huvudet, tar man fram kameran så hoppar han på ett ögonblick på kameran och om man känner ngt som huger tag i tån - ja, då är det Aramis som sitter där. Men han har även sina lugna stunder då han är en riktig kelgris. Han har helt enkelt stor aptit på livet och vill ha mycket av allt - människor, upplevelser, bus och kel.
Om namnet...
Aramis är döpt efter en av de tre musketörerna i Alexandre Dumas roman.
Om de nya ägarna...
Aramis har flyttat till Sigtuna där han får dela lägenhet med matte Malin och husse David. Där är det gos, bus och promenader i sele som gäller. Eventuellt kanske han får träffa en flickvän när han är gammal nog, det är inte helt omöjligt att han hamnar på ett par utställningar heller.
När Aramis träffade sina blivande ägare för första gången så var det nog kärlek vid ögonkastet. När de skulle åka stod han och pep innanför hagen och ställde upp sig mot dem, som att han ville att de skulle stanna hela natten. :O) Inte ville han ligga och sova med sina syskon heller, han ville prompt lära känna sin nya matte och husse.
<- Tillbaka